Vacature Salarisadministrateur

Wij zijn ACCRES Accountants en Belastingadviseurs. Als accountantskantoor ondersteunen wij ondernemers en agrariërs onder andere in hun financiële gezondheid, belastingaangiften, fiscale activiteiten en salarisverwerking. Wij bieden onze klanten een meerwaarde door een duidelijk en praktisch advies te geven waar klanten direct mee aan de slag kunnen gaan. We zijn een team van 25 enthousiaste en gedreven medewerkers die uitdagingen niet snel uit de weg gaan. Onze cultuur is te omschrijven als energiek en ondernemend.

Voor onze salarisadministratie zijn wij op zoek naar een salarisadministrateur voor 40 uur per week. Voor de salarisadministrateur is bij ons kantoor geen dag hetzelfde. Je houdt je bij ons niet alleen bezig met de salarisverwerking, maar krijgt daarnaast ook vraagstukken van klanten over bijvoorbeeld hun verzuim, verzekeringen, cao of pensioenregelingen. Vanwege deze diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden zoeken wij daarom iemand met het volgende profiel:

  • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denk niveau;
  • Je hebt een afgeronde Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL);
  • Je hebt circa 10 jaar ervaring op een accountantskantoor;
  • Je hebt kennis en ervaring met het salarispakket Unit4;
  • Je bent iemand die snel kan schakelen tussen taken;
  • Je staat stevig in je schoenen en bent iemand die weet van aanpakken.

 Arbeidsvoorwaarden

Naast dat we prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden die aansluiten bij jouw profiel, bieden we ook een functie met veel vrijheid en zelfstandigheid. Je bent vrij om je dag in te delen zoals jij dat wilt en ook thuiswerken is mogelijk.

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Wacht dan niet langer en stuur je curriculum vitae en motivatiebrief naar jenauta@accresaccountants.nl! Mocht je nog vragen hebben, dan kun je op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur contact opnemen met Jan Erik Nauta via (0594) 64 13 52.