Accres

Accres Accountants en Belastingadviseurs is al meer dan 60 jaar gevestigd in het Groningse Marum. Met onze gemotiveerde en ervaren medewerkers staan wij dagelijks klaar voor iedere MKB-ondernemer of agrariër.

Op de hoogte
Omdat we er al sinds jaar en dag zijn gevestigd, kennen we de regio door en door. We zijn op de hoogte van (op handen zijnde) ontwikkelingen, beschikken over waardevolle contacten en weten voor wat betreft de gemeentelijke besluitvorming van de hoed en de rand. Die kennis levert u al snel (financieel) voordeel op. Bijvoorbeeld als u ons in de arm neemt bij een krediet- of subsidieaanvraag.

Accountant voor iedereen!
De cliëntenportefeuille van Accres is gevuld met de meest uiteenlopende cliënten. Iedereen is bij ons van harte welkom, ook zonder afspraak! De deuren van ons kantoor staan – letterlijk en figuurlijk – voor u open. Of u nu langskomt namens uzelf, uw bedrijf of bijvoorbeeld een stichting of vereniging.

Advisering en ondersteuning van de wieg tot het graf
Zijn er dringende bedrijfsvraagstukken waar u mee worstelt? Neem gerust vandaag nog contact met ons op, want bij Accres krijgt u antwoord op al uw vragen. Onze advisering en ondersteuning reiken zogezegd ‘van de wieg tot het graf’.

Uiteraard kunt u ons inschakelen voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van accountancy, belastingen en bedrijfseconomische aangelegenheden. Voor een succesvolle bedrijfsvoering zijn echter ook andere factoren van belang. Daarom kunt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld adviezen over financiële planning, vermogensopbouw en automatisering, maar ook aan ondersteuning bij subsidieaanvragen, personeelsmanagement, juridische kwesties en een fusie of bedrijfsovername.

Eigen contactpersoon
Persoonlijke aandacht en echte betrokkenheid. Dat zijn belangrijke pijlers onder onze dienstverlening. Bij Accres krijgt u dan ook een eigen contactpersoon toegewezen met wie u uw zaken kunt bespreken. Iemand met oog voor u, uw bedrijf en uw branche(gegevens). Die er voor u is als u daar behoefte aan heeft. In voor- en tegenspoed.