Accountantskantoor

Als ondernemer heeft u een steeds grotere behoefte aan een accountant die op de hoogte is van de branche waarin u werkzaam bent. Daarnaast dient een accountant zich kunnen verplaatsen in de positie en achtergrond van de ondernemer om een advies te verstrekken wat zowel bij de ondernemer past als bij de onderneming. Hij dient dus niet allen naar het meest gunstige scenario te kijken maar ook naar de wijze waarop een ondernemer met bepaalde adviezen om zal gaan.

Een ondernemer die het bedrijfsvermogen tevens als privé-vermogen ziet en er op deze wijze mee omgaat, is er niet bij gebaad om de onderneming in een ingewikkelde BV-structuur te gaan uitoefenen. Een eenmanszaak of VOF sluit in dat geval beter aan bij een dergelijke ondernemer. De adviseurs van Accres Accountants houden altijd rekening met zowel de ondernemer als de onderneming om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen en laten op deze wijze de ondernemer een weloverwogen keuze maken.

Accres Accountants is als accountantskantoor o.a. werkzaam in Groningen, Friesland en Roden, Drachten, Opende, Haulerwijk, Nietap, Niebert, Zevenhuizen (gn), Jonkersvaart, De Wilp (gn), Ureterp, Bakkeveen, Kornhorn, Doezum, Boerakker, Drachtster compagnie, Oosterwolde, Surhuisterveen, Buitenpost, Stroobos, Gerkesklooster, Surhuizum en Wijnjewoude.